Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

ΤΑ UP και DOWN της ημέρας

                  
DOWN Πήξαμε στις επιστολές. Μετά τον Χριστόδουλο Ξηρό την σκυτάλη πήρε ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος από την πτέρυγα VIP του Κορυδαλλού. Ο αρχηγός της 17 Νοεμβρη με επιστολή του στην εφημερίδα “Ελευθεροτυπία” εκφράζει την πικρία του για την ελευθερία κινήσεων που είχε το έτερο μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης. Να ταν η ζήλια ψώρα.... Ο ασπρομάλλης αρχηγός μάλιστα δίνει και μια νότα Χολιγουντ στους ισχυρισμούς του με μυστικές υπηρεσίες CIA και ΕΥΠ να εμπλέκονται στην υπόθεση. Μήπως είχε δει πρόσφατα το Smokin ages;
UP Τα κορίτσια μας έφτιαξαν το κέφι στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας. Ο λόγος για την Λιάνα Καννέλη- που δεν μασάει τα λόγια της- και την Ζωή Κωνσταντοπούλου- που δεν έχει αίσθηση του χρόνου. Η Ζωή λοιπόν ξετίναζε στις ερωτήσεις τον Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρο Ρακιντζή επί 20 λεπτά, με αποτέλεσμα η Λιάνα να αστράψει και να βροντήξει! «Το ΚΚΕ αποχωρεί και παραχωρεί τον χρόνο που του αναλογεί στην κυρία Κωνσταντοπούλου για να ανοητολογεί. Είναι μπουρδολόγα» είπε χαρακτηριστικά η βουλευτής του ΚΚΕ. Μαλλιά κουβάρια στο Κοινοβούλιο!

DOWN Μετά την Τρόικα και Ελβετοί εισαγγελείς στην Ελλάδα. Είμαστε must πλέον πως να το κάνουμε! Στις αρχές του επόμενου μήνα ο Ακης Τσοχατζόπουλος θα δεχθεί επίσκεψη στις φυλακές από αντιπροσωπεία της ελβετικής ομοσπονδιακής εισαγγελίας που αναζητεί τις ευθύνες ανώτατου πρώην στελέχους μεγάλης αμερικανικής τράπεζας στο «ξέπλυμα» 30 εκατομμυρίων ελβετικών φράγκων από τις προμήθειες των TOR-M1 και των γερμανικών υποβρυχίων, σύμφωνα με την ελβετική εφημερίδα Tagesanzeiger. Είναι γεγονός ότι ο τουρισμός στη χώρα μας γνωρίζει άνθηση! 
  DOWN Κάποια πράγματα τα παρουσιάζεις ακριβώς όπως είναι καθώς τα ζεις δίπλα σου και τα επιβεβαιώνουν συχνά οι μετρήσεις και οι έρευνες. Ανασφάλεια, χαμηλές προσδοκίες και απαξίωση του κράτους είναι τα βασικά στοιχεία που κυριαρχούν στην ελληνική κοινωνία, σύμφωνα με έρευνα της Public Issue που δημοσιεύεται στην Εφημερίδα των Συντακτών. Επίσης το 70% θεωρεί ότι «στην Ελλάδα τα πράγματα πηγαίνουν σε λάθος κατεύθυνση». Εκεί μας κατάντησαν. Και ο πάτος δεν έχει τέλος καθώς σύμφωνα με άλλη έρευνα πάνω από 9 μήνες είναι το μέσο χρονικό διάστημα που μένει άνεργος ένας Έλληνας ξεπερνώντας, έτσι, και τη μέχρι πρότινος... πρωταθλήτρια Νότιο Αφρική.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου