Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Τα up και τα down της ημέρας

DOWN Μάλλον πλάκα πρέπει να μας κάνουν, ή τα βρετανικά δημοσιεύματα να εξυπηρετούν κάποιους πολιτικούς σκοπούς. Το ΔΝΤ φέρεται να υπολογίζει τις κεφαλαιακές ανάγκες στα 20 δισ. ευρώ, την στιγμή που η Τράπεζα της Ελλάδος επιμένει ότι το απαιτούμενο ποσό για τις συστημικές τράπεζες δεν ξεπερνά τα 5,5 δισ. Ευρώ. Κοιτάξτε να δείτε στην Ελλάδα της εξαθλίωσης αλλά χρήματα δεν υπάρχουν και ανάποδα να μας γυρίσετε δεν θα βρείτε άλλα ευρω... Μας τα πήρατε όλα εδώ και 6 χρόνια!!!
DOWN Και μιας και μιλάμε για φράγκα διαβάζουμε πως φορολογική αμνηστία σε «αμαρτωλές» ΜΚΟ έδωσε ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου κατά τη θητεία του στο υπουργείο Οικονομικών, με «φωτογραφική» διάταξη που διέγραφε βεβαιωμένα πρόστιμα με μια απλή δήλωση εκ μέρους της οργάνωσης.Την ώρα, δηλαδή, που προχωρούσε σε οριζόντια, «αιματηρά» δημοσιονομικά μέτρα εναντίον των Ελλήνων φορολογούμενων, διέγραφε φορολογικά πρόστιμα σε οργανώσεις-«φαντάσματα». Ελλάς το μεγαλείο σου...
DOWN Το ίδιο είπε και ο Αντώνης Σαμαράς όταν προσήλθε στο Υπουργείο Οικονομικών για σύσκεψη. Ο πρωθυπουργός πήγε μία ώρα νωρίτερα (στις 5 αντί στις 6 μ.μ.) και φυσικά δεν βρήκε... ψυχή, οπότε αναγκάστηκε να περιμένει στο σαλονάκι του Γ. Στουρνάρα. Στις 5.25 ήρθε η γραμματέας του υπουργού Οικονομικών, η οποία έσπευσε να ανοίξει το γραφείο, στο οποίο πέρασε ο πρωθυπουργός μαζί με τον στενό του συνεργάτη Στ. Παπασταύρου. Οι υπόλοιποι έφτασαν κατά τις έξι.
UP Την απόφασή του να μην είναι υποψήφιος για το Δήμο της Αθήνας ανακοίνωσε μέσω της σελίδας του στο Facebook, ο Γιώργος Αμυράς, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Θέλω να σας πω ότι δεν θα διεκδικήσω ξανά τη δημαρχία της Αθήνας κι ο λόγος απλός: αυτά γίνονται μία φορά!
DOWN Για κάποιους άλλους πάντως δεν ισχύουν αυτά. Ένας από αυτούς και ο Χάρης Τομπούλογλου, ο πρώην διοικητής του νοσοκομείου Παίδων που πιάστηκε ξεκάθαρα να παίρνει μίζα για να κάνει μια δουλειά. Σε έκτακτη συνεδρίαση που πραγματοποίησε η δημοτική παράταξη «Καλημέρα Όμορφη Πόλη», αποφάσισε να τον διατηρήσει ως επικεφαλής της παρά το σκάνδαλο που ξέσπασε. Κι έτσι θα δούμε τον κ. Τομπούλογλου στις εκλογές να κατεβαίνει δυναμικά για να γίνει δήμαρχος. Πλάκα θα έχει να βγει και τότε ποιος θα φταίει;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου