Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Κόντρα ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ για τη «Μακεδονία» του Κούλογλου

«Σας αποκαλώ 'Μακεδονία', όπως ο υπόλοιπος κόσμος» φέρεται να δηλώνει σε συνέντευξή του στο σκοπιανό portal Telegraf.mk ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κούλογλου.
Αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Κούλογλου: «Αυτή η εξωφρενική διαφορά δημιουργήθηκε από τον Αντώνη Σαμαρά. Στη δεκαετία του '90, ήμουν από τους λίγους δημοσιογράφους που ανέφεραν ότι το πρόβλημα σήμαινε πολιτική και εθνική αυτοκτονία. Δυστυχώς, αυτό έγινε πραγματικότητα, καθώς η Ελλάδα έχει ηττηθεί, όταν πρόκειται για το θέμα. Έχω μιλήσει γι 'αυτό το πρόβλημα πολλές φορές σε τηλεοπτικές συνεντεύξεις στα Σκόπια, καθώς και για τις δυνατότητες επίτευξης μιας ειρηνικής και αποδεκτής λύσης. Ομως, σήμερα, πληρώνουμε το τίμημα της πολιτικής Σαμαρά». 
Κατά την εκτίμηση του ΣΥΡΙΖΑ πρόκειται για μια προσπάθεια της ΝΔ, η οποία μέσω της μεθόδου της «μονταζιέρας», της παραποίησης δηλαδή δηλώσεων και την απόδοσή τους με τον «κατάλληλο τρόπο», επιχειρεί να πάει αλλού τη συζήτηση, αλλά και να προκαλέσει εσωτερικά προβλήματα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου