Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Media news

Η νέα ειδησεογραφική πρόταση του «Ε» έχει τη σφραγίδα του Τρύφωνα Σαμαρά.Από τη Δευτέρα 5 Μαΐου, καθημερινά στις 19:30 το απόγευμα, οι τηλεθεατές του «Ε» θα έχουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν το «φιλέτο» των Δελτίων Ειδήσεων, με τα πιο ζουμερά νέα της show bizz από την Ελλάδα και ολόκληρο τον κόσμο!
Για όσους νόμιζαν ότι η ενασχόληση του Γιώργου Καπουτζίδη με τη Eurovision εξαντλήθηκε στην παρουσίαση του τελικού, πλανώνται πλάνην οικτράν, αφού ο ηθοποιός θα παρουσιάσει την εκπομπή ''Στο δρόμο για τη Eurovision 2014'' που θα προβληθεί το Σάββατο 3 Μαϊου.Σε ρόλο έκπληξη θα δούμε και την δημοσιογράφο Μαρία Κοζάκου, γνωριμή μας τα τελευταία χρόνια από τις παρουσιάσεις για τον μουσικό διαγωνισμό. 
Στο “Κάτω Παρτάλι” στις αρχές Μαϊου η Βίκυ Σταυροπούλου ως Μοσχούλα θα επισκεφθεί μια ακριβή μπουτίκ της Αθήνας, της οποίας ιδιοκτήτρια είναι η Σοφία Βογιατζάκη. Τα όσα ακολουθήσουν θα θυμίσουν μια γνωστή ταινία με πρωταγωνίστρια την Τζούλια Ρόμπερτς.
Με γοργά βήματα προχωρά ο ΑΝΤ1 στη διαδικασία επιλογής της νέας καθημερινής σειράς που θα στηρίξει την prime time του την προσεχή σεζόν.Σύμφωνα με πληροφορίες τα στελέχη του προγράμματος προχώρησαν ήδη σε συμφωνία με τον Βασίλη Θωμόπουλο, σκηνοθέτη επιτυχημένων κωμικών σειρών όπως το «50-50».Ο Aντώνης Βλοντάκης θα δοκιμάσει τις δυνατότητές του και στην υποκριτική.Ο πρώην πολίστας θα κάνει μια guest εμφάνιση στην νέα σειρά του Mega, την «Μοντέρνα Οικογένεια». Έχει ήδη κάνει γυρίσματα για ένα από τα επεισόδια στα οποία θα υποδυθεί έναν άνδρα που θα μπει ανάμεσα στον Φίλιππο και την Φαίη.
Ευχαριστημένος δηλώνει ο Ant1 από τα «Καρντάσιανς» ανανεώνοντας για μια ακόμη χρονιά τη συνεργασία μαζί τους! Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, η Μαρία Μπεκατώρου και ο Δημήτρης Σταρόβας έδωσαν τα χέρια με το κανάλι!
Τον Οκτώβριο ξανά στον αέρα η εκπομπή Για ακόμη μια χρονιά θα ανανεωθεί η συνεργασία του Alpha με τον Σπύρο Παπαδόπουλο και την εκπομπή «Στην υγειά μας». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου