Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

Το γύρο του κόσμου κάνει η σύλληψη Μαζιώτη

AFP 
Συνελήφθη ένας από τους πλέον καταζητούμενους τρομοκράτες της Ελλάδας, αναφέρει το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων το οποίο επισημαίνει ότι η σύλληψή του έγινε σε ώρα αιχμής. 
Daily Mail"Πυροβολισμοί στο κέντρο της Αθήνας", είναι ο τίτλος της βρετανικής " Daily Mail". Στο ρεπορτάζ της η εφημερίδα αναφέρει ότι, μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών στο Μοναστηράκι και σε ώρα αιχμής, η ελληνική αστυνομία συνέλαβε τον Ν. Μαζιώτη. Από την επιχείρηση τραυματίστηκαν ο ίδιος και άλλα τρία άτομα, ένας αστυνομικός και δύο τουρίστες.

Assοciated Press "Οι αρχές συνέλαβαν τον Νίκο Μαζιώτη, έναν εκ των ηγετών του "Επαναστατικού Αγώνα", αναφέρει το "Associated Press" που επικαλείται μαρτυρίες στο σημειο όπου σημειώθηκαν οι πυροβολισμοί. 
Sudinfo.beΗ βελγική εφημερίδα "Sudinfo.be" ,στην ιστοσελίδα της αναφέρει ότι οι ελληνικές αρχές συνέλαβαν έναν τρομοκράτη,το Ν. Μαζιώτη, ο οποίος τραυματίστηκε κατά την σύλληψή του. 
Le Monde 
«Ένας από τους πλέον καταζητούμενους τρομοκράτες συνελήφθη από τις ελληνικές αρχές», επισημαίνει η γαλλική εφημερίδα και προσθέτει: «Ο αναρχικός Νίκος Μαζιώτης, ένας εκ των ηγετών του "Επαναστατικού Αγώνα» ,τραυματίστηκε σοβαρά κατά την σύλληψη του». 
Rtbf.be
Ενδεικτικός είναι ο τίτλος της βελγικής «Rtbf» στην ηλεκτρονική της έκδοση: «Ελλάδα: Βίαιη σύλληψη του αναρχικού Νίκου Μαζιώτη», γράφει η εφημερίδα υπογραμμίζοντας ότι, κατά τη σύλληψή του, έπεσαν αρκετοί πυροβολισμοί σε ώρα αιχμής και σε τουριστική περιοχή των Αθηνών, τραυματίζοντας εκτός από τον ίδιο και άλλα τρία άτομα.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου